Friday, June 13, 2014

Pengenalan | Saya Rakan Niaga (Rania) Qaseh Gold Bandar Saujana Putra!


Bismillah...
Assalamualaikum Warrahmatullah...

Alhamdulillah, setelah 2 bulan bergelar Rania hari ini barulah saya berkesempatan untuk mewujudkan blog ini bagi berkongsi kehebatan produk makanan sunnah Qaseh Gold keluaran Ana Edar Sdn. Bhd.

Qaseh Gold adalah formulasi makanan sunnah yang unggul bagi membantu meningkatkan tenaga, mencerdaskan minda serta menyokong tumbesaran dan sistem imun tubuh yang lebih kuat. Disamping Qaseh Gold, berikut saya kongsikan juga rangkaian produkPRODUK-PRODUK ANA EDAR :


 
QASEH GOLD ADINDA - Rumusan unik 7 makanan sunnah dengan herba-herba terpilih, khusus untuk wanita yang mementingkan kesihatan. Mudah, Murah, Mujarrab!

QASEH GOLD KEKANDA - Rumusan unik 7 makanan sunnah dengan herba-herba terpilih, khusus untuk lelaki yang mementingkan kesihatan. Mudah, Murah, Mujarrab!

QASEH GOLD JUNIOR - Formulasi Makanan Sunnah Unggul dengan tambahan Badam dan Bayam. Membantu meningkatkan tenaga, mencerdaskan minda serta menyokong tumbesaran dan sistem imun tubuh yang lebih kuat. InsyaAllah.

MINERAL SOLE - Larutan tepu kristal garam dari Himalaya yang membekalkan tubuh anda dengan 84 mineral. Kekalkan kesihatan anda dengan SOLE.

GARAM MASAKAN KRISTAL MINERAL - Alternatif garam tulen dan lebih sihat berbanding garam laut dan garam bukit. Mengandungi 84 mineral semulajadi untuk memberi keenakan dalam masakan!

6 in 1 TREATMENT GEL - Gel yang tidak berwarna dan tiada wangian, padat dengan gabungan bahan natural yang merawat kulit sambil melembapkan. Boleh digunakan pada wajah dan tubuh yang bermasalah.

RINDU CAFE - Minuman kopi pracampur yang enak dinikmati sekeluarga. Diperkaya dengan herba ashwagandha untuk membantu melancarkan perjalanan darah dan madu sebagai pemanis tambahan.

LIPSTIK 05 - Lipstik istimewa dengan fungsi melembap dan merawat bibir merekah. Oleh ke bibir dan lihatlah ia bertukar menjadi merah natural! Sesuai juga untuk kulit sensitif.

EKSOTIKA WAJAH - Sabun pencuci muka yang bebas bahan kimia. Mencerah, merawat jerawat dan memudarkan pigmentasi. Tidak mengering dan tidak mengakibatkan pengelupasan.

BB TREATMENT & WHITENING FOUNDATION CREAM - Krim Blemish Balm 7 dalam 1 yang menutup cela sambil memutih dan menegangkan kulit wajah tanpa pengelupasan dan rasa pedih. Satu item wajib dalam beg

I-GE (I-Genius) - Dulu dikenali sebagai Ana Cerdas. Formulasi homeopathy minda untuk seisi keluarga. Menajamkan minda, menguatkan memori dan menambah keyakinan diri!

TONIK RAMBUT - Dirumus khas dengan minyak zaitun untuk rambut yang lebat dan sihat serta kulit kepala yang bebas dari kegatalan.

BEDAK KOMPEK ANA - Hanya satu warna dapat dipadankan dengan semua tona kulit! Sapuannya halus, tidak bertompok dan mengawal minyak berlebihan

Sekiranya kalian berminat utk mendapatkan sebarang info lanjut berkenaan produk2 ini ataupun ingin buat pesanan jangan segan silu utk hubungi saya. Boleh isi form yg disediakan ataupun tinggalkan, nak lebih cepat WhatsApp saya 016-371 3270. Boleh juga terus ke page saya 
Qaseh Gold NK.
 Insyaallah saya akan respon seberapa segera. Nantikan perkongsian saya yg seterusnya...
Wassalam.


No comments:

Post a Comment